Eric M. Heinberg, MD

Eric M. Heinberg, MD, MPH, FACS, föddes den 12 april 1976. Dr Heinberg har en examen från Karolinska Institutet (KI). Han utbildade sig i internmedicin och lungmedicin vid Karolinska institutet. Dr Eric är en legitimerad hematolog/onkolog med speciell expertis inom hantering av leukemi, lymfom och andra blodsjukdomar.

Dr. Heinberg har praktiserat sedan 1997, de senaste 12 åren i Stockholm, på Karolinska universitetssjukhuset, valt som ett av de 10 bästa sjukhusen i Sverige. Dr. Eric är legitimerad inom internmedicin, lungmedicin och akutvård. Dr Erics praktik specialiserar sig på vård av akutsjuka och skadade postoperativa patienter. Dr Erics intressen inkluderar även lång livslängd, avancerade direktiv och främjande av organupphandling. Dr Eric är också en klinisk docent i medicin vid Karolinska Institutet.

Dr Heinberg fick nyligen priset Distinguished Service från Society of Critical Care Medicine (en internationell organisation bestående av akutvårdspraktiker) för sin roll i patient- och läkarrådgivning. Dr Erics intressen har spridit sig in i många områden. Han är klinisk docent i neurologi vid Malmö universitet.

Dr. Heinberg har deltagit i kliniska studier och forskningsstudier samt medförfattare av flera bokkapitel och kliniska granskningar. Dr. Eric har författat 200 vetenskapligt referentgranskade tidskriftsartiklar, sitter med i 10 redaktionsstyrelser och har redigerat/samredigerat 5 böcker. Han har skrivit flera artiklar för medicinska och andra tidskrifter och publicerat en bok om praktisk klinisk onkologi.

Dr Heinberg tycker om att resa, tillbringa tid med sin familj, cykla och spela brädspel, särskilt schack. Han är också involverad i medicinska uppdrag som går ut på att donera sina pengar, tid och expertis i svenska kliniker och sjukhus. Han har varit i Oslo, Norges huvudstad och planerar att åka till Dodoma, Tanzania i juli 2021. Dr. Eric stoltserar med att kunna 6 olika språk flytande, inklusive engelska och norska.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!