Vanliga frågor

Betalning

Vi accepterar för närvarande följande betalningsmetoder (du har möjlighet att välja din betalningsmetod när du lägger din beställning):

  • Betala vid leverans
  • Kreditkort (Visa, Mastercard, American Express)
  • Bitcoin

Hur gör jag ett köp?

 

För att göra ett köp, välj helt enkelt de produkter som du vill beställa och lägg dem i din kundkorg. Du kan sedan gå igenom kassaprocessen och göra en säker onlinebetalning med ditt kreditkort (Visa, Mastercard & American Express) eller Bitcoin. När du har gjort din beställning får du en automatisk e-postbekräftelse.

Behöver jag ett konto för att beställa?

Du behöver inte ett konto för att göra en beställning, men med ett konto kan du spara dina personuppgifter och granska tidigare beställningar. Observera att vi inte sparar någon betalningsinformation på ditt konto.

Leverans

Alla beställningar inom Sverige skickas via flyg till följande priser (du har möjlighet att välja alternativ när du beställer):

  • Fri leverans (14-21 dagar) – gratis (order över $200)
  • Flygpost (14-21 dagar) – $10
  • Expressleverans (7-9 arbetsdagar)- $30

När kommer min beställning att skickas?

Beställningar lagda måndag till fredag vid 12:00 EST (exklusive helgdagar) skickas i allmänhet samma dag. Beställningar lagda efter 12.00 eller helgdagar kommer att skickas nästa arbetsdag. Beställningar lagda lördag och söndag kommer att skickas på följande måndag (exklusive helgdagar).

Hur spårar jag min beställning?

När din beställning har skickats får du ett e-postmeddelande med spårningsinformationen. Observera att spårningsinformationen kan ta upp till 24 timmar att uppdatera efter att din beställning har skickats.

Måste jag betala några extra skatter eller avgifter?

Som mottagare är du ansvarig för alla importtullar, och lokal moms, som tas ut av det land du skickar till; betalning av dessa är nödvändig för att din beställning ska gå igenom tullen vid ankomsten. Tyvärr kan vi inte ge råd om det exakta beloppet för sådana avgifter eftersom de är specifika för varje plats.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!